Logo Centre d'Estudis Democràtics. Tornar a la portada.
mapa web | contactar | avís legal
+ PRESENTACIÓ
PERSONAL
+ DOCÈNCIA I FORMACIÓ
+ RECERCA
+ PUBLICACIONS
CONGRESSOS
+ BANC DE DADES
BIBLIOTECA
ACTIVITATS
+ MEMÒRIA CED
ENLLAÇOS
NOVETATS
+ BUTLLETÍ
BORSA DE TREBALL
Buscador
 
REGISTRE
»Registrar-se

NOVETATS

01.07.2014-
Julián López Colás ha gestionat la donació, al Banc de dades del CED, el Padró Municipal d'Habitants de 1885 de Piqueras (Guadalajara)| Ampliar informació

Julián López Colás ha gestionat la donació, al Banc de dades del CED, el Padró Municipal d'Habitants de 1885 de Piqueras (Guadalajara). Aquestes dades han estat recuperades i informatitzades pel Sr. Pedro Checa Rubio, fill de Piqueras i, com ell mateix es descriu, persona aficionada a la història.

               

Piqueras és un petit poble de poc més de 50 habitants, situat a la comarca de Molina de Aragón, que l'any 1885 comptava amb 338 veins.

res
18.06.2014
Anna Cabré, homenetjada en l'Acte de reconeixement als professors que es jubilen a partir del proper curs| Ampliar informació

La Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB va distingir als professors que es jubilaven durant el curs. Anna Cabré va ser una de les professores homenatjades del Departament de Geografia, juntament amb Mª Dolors Garcia Ramon i Pilar Riera. També van ser reconeguts els professors Francesc Bonastre, Tomàs Gimeno i Enric Sullà Álvarez.

Montserrat Solsona, va fer la glossa a la professora Anna Cabré.

res
02.06.2014
Joana M. Pujadas escollida co-chair de la xarxa "Family and Demography"| Ampliar informació

A l’European Social Science History Conference-ESSHC, celebrat a Viena entre el 23 i el 26 d'abril, Joana M. Pujadas, investigadora del CED, va ser escollida co-chair de la xarxa "Family and Demography".

L’European Social Science History Conference-ESSHC s'organitza a través de diverses xarxes, encarregades, entre altres aspectes, d’organitzar els programes bianuals de cada congrés. La xarxa "Family and Demography” estudia les persones, les llars, les famílies i la població en les societats del passat i desenvolupa mètodes històrics per tractar la família i la història demogràfica.

Juntament amb Joana M. Pujadas, també va incorporar-se com a co-chair, la professora Angelique Janssens, del Departament d’Història de la Radboud University Nijmegen (Països Baixos). El tercer co-chair d’aquesta xarxa és el Professor Per Axelsson, del Centre for Population Studies de la Umeå University (Suècia), ja designat amb anterioritat.

res
© Centre d'Estudis Demogràfics 2005